Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731094960

Amistoso (Int., RC) 731094960 Información oficial sobre el partido 731094960 en Hattrick

24.04.2024 13:00:00

Forza KV Alineación oficial del equipo 'Forza KV' en el partido 5 - 6 Zimbyrella Alineación oficial del equipo 'Zimbyrella' en el partido
2 / 3 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 2 / 5
1 / 2 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 1 / 2
1 / 1 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
0 / 0 Evento 143Goles de contra por la derecha/Evento 243Ocasiones de contra por la derecha 1 / 2
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
0 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
61 % Posesión 45' 39 %
62 % Posesión 90' 38 %
Normal Táctica Normal
Forza KV Alineación oficial del equipo 'Forza KV' en el partido 5 - 6 Zimbyrella Alineación oficial del equipo 'Zimbyrella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Forza KV Alineación oficial del equipo 'Forza KV' en el partido 2 - 0 Zimbyrella Alineación oficial del equipo 'Zimbyrella' en el partido
Tiene bastante suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forza KV

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Forza van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Grzegorz Handzlik va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 15 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Forza va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Dennis Dehaes progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 36 (Ocasión de falta): Al minut 36, Jani Sarajärvi gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Johnny Uddgren va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Forza Connor Awouters no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Maksim Teterev es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Forza Jordi Vertommen, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Maksim Teterev. El marcador continuava 4 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Robin De Waele de Forza, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Maksim Teterev en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Dennis Dehaes va xutar fora per a Forza, el marcador es va quedar igual: 5 - 4, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Grzegorz Handzlik de Forza va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 5.

Zimbyrella

Goles Goles

  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): El jugador Denis Matsenko de Zimbyrella es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 72 minuts, el tirador de faltes del Zimbyrella va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ivan Ramenskiy, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Ivan Ramenskiy va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Nehemias Alejandro Magne per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 243 Minuto 106 (Ocasión de contra por la derecha): Zimbyrella van sortir al contraatac amb encert al minut 106, però Emmanuil Minyukov no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 270 Minuto 107 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Petr Gertsik al minut 107 semblava entrar, però Thomas Francini va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 95 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexander Sitnikov de Zimbyrella va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Zimbyrella, Oleg Teterev, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Maksim Teterev de Zimbyrella va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Zimbyrella Emmanuil Minyukov va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Thomas Francini va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 4 - 4
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Zimbyrella, Artemiy Parshentsev, col·locà la pilota just a les mans d'en Thomas Francini. El marcador: 5 - 4.
  • 057 Minuto 130 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Alexander Lepikhov de Zimbyrella va superar Thomas Francini, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 5 - 5.
  • 057 Minuto 132 (Penalti marcado (nervioso)): En Alexander Pavlov no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Thomas Francini encara el va fer més i el marcador va situar-se 5 - 6 per a Zimbyrella.