Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731094948

Amistoso (Int.) 731094948 Información oficial sobre el partido 731094948 en Hattrick

23.04.2024 19:15:00

Quokkiti F.C. Alineación oficial del equipo 'Quokkiti F.C.' en el partido 2 - 4 South_Lions Alineación oficial del equipo 'South_Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Quokkiti F.C. Alineación oficial del equipo 'Quokkiti F.C.' en el partido 0 - 4 South_Lions Alineación oficial del equipo 'South_Lions' en el partido
Tiene suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quokkiti F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 14 (Gol por la derecha): Després de 14 minuts de partit, Giulio Carminati igualava per Quokkiti en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Quokkiti prenia la batuta de l'encontre al minut 15, quan en Baldemar Álvarez va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 18 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Andrea Falchieri quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Giulio Carminati de Quokkiti va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Baldemar Álvarez de Quokkiti la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

South_Lions

Goles Goles

  • 170 Minuto 11 (Gol de falta): Al minut 11, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Nizam Batı posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 162 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Álex Lozano García va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 53.
  • 170 Minuto 66 (Gol de falta): Al minut 66 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Nizam Batı va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 2 - 3.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Álex Lozano García va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Carlos Giménez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Enrico Mauro Omiccioli, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): South_Lions va estar a punt d'empatar al 36 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Ibrahim Hasanović que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.