Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731094623

Amistoso (Int., RC) 731094623 Información oficial sobre el partido 731094623 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

argentinosJN Alineación oficial del equipo 'argentinosJN' en el partido 2 - 3 Dona Boys Alineación oficial del equipo 'Dona Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
argentinosJN Alineación oficial del equipo 'argentinosJN' en el partido 2 - 1 Dona Boys Alineación oficial del equipo 'Dona Boys' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,5 % 16,3 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

argentinosJN

Goles Goles

  • 190 Minuto 23 (Gol de falta): En Francesco Burigana va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-0.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Passats 78 minuts, Francesco Burigana, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. argentinosJN es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en 杨 (Yang) 祥云 (Xiangyun)! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del argentinosJN sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Víctor Basseda, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 27 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 218 Minuto 113 (Ocasión evento especial córner peinado): Stefano Ramundo hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Andrea Breviglieri havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Dona Boys

Goles Goles

  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): En Martino Zullo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Dona, un peu providencial d'en Wojciech Tonak va situar el 1-1 al panell digital.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 en Victoro Grajales va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 170 Minuto 96 (Gol de falta): Al minut 96, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Victoro Grajales posar per davant al seu equip amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Dona va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 11, quan Max Bäcklund va quedar-se sol davant el porter Luca Del Conte, però aquest va poder aturar el xut.
  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Dona va estar a punt d'empatar al 26 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Victoro Grajales que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Max Bäcklund sol davant la porteria al minut 47, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Wojciech Tonak va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Luca Del Conte, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Valter Ahl va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Wojciech Tonak va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.