Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731094249

Amistoso (Int., RC) 731094249 Información oficial sobre el partido 731094249 en Hattrick

24.04.2024 23:10:00

The Blue Frogs Alineación oficial del equipo 'The Blue Frogs' en el partido 1 - 3 atletico vara Alineación oficial del equipo 'atletico vara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Blue Frogs Alineación oficial del equipo 'The Blue Frogs' en el partido 1 - 0 atletico vara Alineación oficial del equipo 'atletico vara' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Blue Frogs

Goles Goles

  • 115 Minuto 29 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Hipolito Ioyaga no va poder aturar Jorre Ascoop de Frogs, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 29 el 1 - 1.

atletico vara

Goles Goles

  • 119 Minuto 14 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Rafał Krakowski va treure un córner llarg cap al segon pal que en Angelo Strambini, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Fabio Via va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, atletico, al minut 39. El marcador va canviar a 1 - 2.
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Josep Humara, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de atletico va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fabio Via, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de atletico va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Fabio Via va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Angelo Strambini va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de atletico que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després de 72 minuts, Josep Humara va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Aryavan Bhujbal va estar atent i va desviar la pilota a córner.