Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731094132

Amistoso (Int.) 731094132 Información oficial sobre el partido 731094132 en Hattrick

23.04.2024 20:20:00

Maanuoliainen Alineación oficial del equipo 'Maanuoliainen' en el partido 2 - 2 airportfenosu Alineación oficial del equipo 'airportfenosu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Maanuoliainen Alineación oficial del equipo 'Maanuoliainen' en el partido 2 - 0 airportfenosu Alineación oficial del equipo 'airportfenosu' en el partido
Tiene un resultado normal 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maanuoliainen

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Maanuoliainen contenien la respiració mentre en Nacho Ortiz Molina s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 120 Minuto 83 (Gol de falta): Maanuoliainen va agafar avantatge al minut 83 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Nacho Ortiz Molina fent així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Jan-Paul Nevels del Maanuoliainen ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 234 Minuto 51 (Ocasión de penalti): Al minut 51 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Nacho Ortiz Molina, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Lounis Verron al minut 59 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Piet-Hein Bossaert va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 289 Minuto 77 (Ocasión evento especial): En Jonathan Tisiot va fer una ràpida incursió al minut 77, però en Blas Aedo no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Maanuoliainen va estar a punt de posar-se per davant al minut 78 però Henrikki Ojalehto va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jonathan Tisiot de Maanuoliainen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

airportfenosu

Goles Goles

  • 190 Minuto 76 (Gol de falta): Al 76 minuts, El airportfenosu va fer el 1-1. En Bernd Detter va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 162 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Abdelrani Sedrati, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jann Antitur haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a airportfenosu al minut 12.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El airportfenosu creava perill des de la dreta al minut 75, però en Joona Lankinen, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Paolo Grippo desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yam Clock Cayupel de airportfenosu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paolo Grippo.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniele Mastrototaro de airportfenosu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Dimitrije Jelenić de airportfenosu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.