Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731094045

Amistoso (Int., RC) 731094045 Información oficial sobre el partido 731094045 en Hattrick

24.04.2024 17:25:00

HT de Kemphanen Alineación oficial del equipo 'HT de Kemphanen' en el partido 8 - 0 FC GUYANA CROWS Alineación oficial del equipo 'FC GUYANA CROWS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
HT de Kemphanen Alineación oficial del equipo 'HT de Kemphanen' en el partido 5 - 0 FC GUYANA CROWS Alineación oficial del equipo 'FC GUYANA CROWS' en el partido
Tiene bastante suerte 5.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HT de Kemphanen

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Kurt Andersen, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 116 Minuto 4 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 4 minuts quan Yonathan Brommer va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Hieronim Sokolnicki, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 0.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Amb 36 minuts jugats, en Hieronim Sokolnicki va augmentar l'avantatge de Kemphanen a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Kemphanen va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Allard Blanker des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Kemphanen van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Hieronim Sokolnicki va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 0 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 42 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Kemphanen al minut 42, que va llançar ajustat al pal en Kurt Andersen. 6 - 0 pels locals.
  • 116 Minuto 49 (Gol evento especial rápido + pase): Dave Ekelschot va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Kurt Andersen, que no va fallar i va marcar el 7 - 0.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Olger den Bleker, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 8 - 0 per a Kemphanen.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Passaven 56 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Olger den Bleker va rematar alt.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 61 quan Olger den Bleker de Kemphanen gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Olger den Bleker, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Neves Oliveira de Kemphanen es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC GUYANA CROWS

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): FGC van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 57, però Cody Fulbright va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Miguel Jetino de FGC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.