Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731093907

Amistoso (Int.) 731093907 Información oficial sobre el partido 731093907 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Deportivo San Roque Alineación oficial del equipo 'Deportivo San Roque' en el partido 1 - 4 Voinski FC Alineación oficial del equipo 'Voinski FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deportivo San Roque Alineación oficial del equipo 'Deportivo San Roque' en el partido 2 - 1 Voinski FC Alineación oficial del equipo 'Voinski FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,2 % 25,9 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo San Roque

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Deportivo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Adrian 'El loco' Mrose va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Kosta Casla hauria d'haver estat gol al minut 38 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Kosta Casla estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Craig Covey, als 40 minuts, va fallar per ben poc.
  • 201 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Hans-Erik Lynge no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Manel Sáinz Diez va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Hendrick Keereweer va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 64 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Voinski FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 28 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 28 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Fatih Aga marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 116 Minuto 36 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Wiktor Chomiak sempre és una garantia. Al minut 36, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Fatih Aga marcar el 1 - 2 per al Voinski.
  • 190 Minuto 39 (Gol de falta): En Michał Rosłoń va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-3.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59, un xut de Michał Rosłoń des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, el Voinski va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Michał Rosłoń s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Servando Cárdenas va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Fatih Aga va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 4 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Vitolds Niķels, el jugador de Voinski va ser expulsat al minut 4.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fatih Aga de Voinski amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nikola Evtimov de Voinski la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Servando Cárdenas de Voinski va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.