Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731093855

Amistoso (Int., RC) 731093855 Información oficial sobre el partido 731093855 en Hattrick

24.04.2024 10:50:00

Sparta Cvrcek Alineación oficial del equipo 'Sparta Cvrcek' en el partido 0 - 5 La troupe les Zybrides Alineación oficial del equipo 'La troupe les Zybrides' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Sparta Cvrcek Alineación oficial del equipo 'Sparta Cvrcek' en el partido 2 - 7 La troupe les Zybrides Alineación oficial del equipo 'La troupe les Zybrides' en el partido
Tiene mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sparta Cvrcek

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Sparta per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 12, quan Alex Fumeaux va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 201 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Stephane Hersberger va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Tomas Avolio va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 85 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

La troupe les Zybrides

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): Amb 15 minuts jugats, František Uhlárik de Les Zybrides va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al 20 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Les Zybrides augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Lech Kucharewicz es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Lupo Proaño de Les Zybrides va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 77. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Passaven 84 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Lech Kucharewicz va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Messias Guimarães va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Slavomír Holba va poder marcar per a Les Zybrides en un servei de cantonada picat per en Lech Kucharewicz quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.