Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731093651

Amistoso (Int.) 731093651 Información oficial sobre el partido 731093651 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Atletic Lleida Alineación oficial del equipo 'Atletic Lleida' en el partido 2 - 0 Looking Glass Knights Alineación oficial del equipo 'Looking Glass Knights' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletic Lleida Alineación oficial del equipo 'Atletic Lleida' en el partido 3 - 0 Looking Glass Knights Alineación oficial del equipo 'Looking Glass Knights' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletic Lleida

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Álvaro Carlán, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Atletic se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 37.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Atletic va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alejandro Ilarraza va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 4 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Alejandro Ilarraza va rebre molts aplaudiments. Al minut 4 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 10 per blocar una centrada d'en Jesús Pablo Ibares va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atletic.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 es va veure una gran oportunitat per a Atletic per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Tadeusz Pieniak, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jesús Pablo Ibares va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Alejandro Ilarraza una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Rui Valentim Cruz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Tadeusz Pieniak va estar a punt de sentenciar el partit al minut 47, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Cesc Xicoy. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Looking Glass Knights

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Looking va estar a punt d'empatar al 62 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Ethan Legros que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Fabian Dormal de Looking va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.