Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731093603

Amistoso (Int.) 731093603 Información oficial sobre el partido 731093603 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Dragones Rojos FC Alineación oficial del equipo 'Dragones Rojos FC' en el partido 2 - 4 MegaCsillag FC Alineación oficial del equipo 'MegaCsillag FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Dragones Rojos FC Alineación oficial del equipo 'Dragones Rojos FC' en el partido 1 - 5 MegaCsillag FC Alineación oficial del equipo 'MegaCsillag FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dragones Rojos FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, Zunbeltz Arranegin es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 143 Minuto 73 (Gol de contra por la derecha): El jugador Czesław Świerkula de Dragones es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 4 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Georgi Milev va disposar d'una bona oportunitat al minut 91, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Czesław Świerkula de Dragones va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Canes de Dragones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

MegaCsillag FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): Amb 23 minuts jugats, Noel Gesztesi de Megákok va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Sándor Kiss va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 180 Minuto 40 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Renátó Vén de Megákok va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 3 per als visitants al minut 40.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, Ádám Grózli va augmentar l'avantatge de Megákok a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Es duien 4 minuts de partit jugats quan Noel Gesztesi va estar a punt de posar per davant a Megákok amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Emmanuel Parmentier va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Antal Solymosi va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 6, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Emmanuel Parmentier va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Després de 62 minuts, László Szilágyi va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Emmanuel Parmentier va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Ondrej Karhút va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 72, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tamás Mlinárik de Megákok es va guanyar la targeta groga merescudament.