Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731093532

Amistoso (Int.) 731093532 Información oficial sobre el partido 731093532 en Hattrick

23.04.2024 20:20:00

Atletico Ristiniemi Alineación oficial del equipo 'Atletico Ristiniemi' en el partido 3 - 2 Mjøndalen I F Alineación oficial del equipo 'Mjøndalen I F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atletico Ristiniemi Alineación oficial del equipo 'Atletico Ristiniemi' en el partido 3 - 3 Mjøndalen I F Alineación oficial del equipo 'Mjøndalen I F' en el partido
Tiene un resultado normal 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,3 % 28,5 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Ristiniemi

Goles Goles

  • 113 Minuto 4 (Gol por la derecha): Els jugadors del Ristiniemi amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 4, deixant Joaquim Bento Dias Cunha en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Joaquim Bento Dias Cunha va donar a Ristiniemi un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 119 Minuto 65 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Joaquín Barrera sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Valpas Yli-Suvanto que, efectivament, va fer pujar el 3 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juha Tuliainen va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Sebastian Piringer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Igor Sítek va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Antti Vainikainen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 14 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Tommo Tervakangas després que el jugador de Ristiniemi li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Valpas Yli-Suvanto.

Mjøndalen I F

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ristiniemi. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Erik Fjørtoft la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Sossegutta es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 3.
  • 150 Minuto 65 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Sossegutta sembla que dona bons resultats perquè al minut 65, Ruggero Verdetti va escurçar la diferència a 3 a 2 amb un llançament impecable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En János Katona ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 260 Minuto 67 (Ocasión de falta): Amb 67 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Ruggero Verdetti va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Tom Carlsson al minut 84 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.