Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731093344

Amistoso (Int., RC) 731093344 Información oficial sobre el partido 731093344 en Hattrick

24.04.2024 04:00:00

Fernhill Foxes Alineación oficial del equipo 'Fernhill Foxes' en el partido 5 - 1 Toivottomat United Alineación oficial del equipo 'Toivottomat United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fernhill Foxes Alineación oficial del equipo 'Fernhill Foxes' en el partido 4 - 0 Toivottomat United Alineación oficial del equipo 'Toivottomat United' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fernhill Foxes

Goles Goles

  • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Neville Dougan va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Fernhill empatava el partit, 1 a 1, al minut 24.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Neville Dougan, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 134 Minuto 36 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Fernhill i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 36 minuts de joc. Mentre en Loïc Dacheux el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Toivottomat. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Freddie Witana la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Fernhill es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 1 arribava al minut 63.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Fernhill pel centre va donar un gran resultat: el gol de Antoine Whitehouse va posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Loïc Dacheux va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Steven Sheldon de Fernhill va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Toivottomat United

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Passats 5 minuts de partit, Toivottomat es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Tuomas Kuusinen es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.