Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731093323

Amistoso (Int., RC) 731093323 Información oficial sobre el partido 731093323 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Sporting Pradairo Alineación oficial del equipo 'Sporting Pradairo' en el partido 4 - 6 FKNamiķi Alineación oficial del equipo 'FKNamiķi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Sporting Pradairo Alineación oficial del equipo 'Sporting Pradairo' en el partido 3 - 5 FKNamiķi Alineación oficial del equipo 'FKNamiķi' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,3 % 16,4 % 58,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Pradairo

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Javier Goyenechea ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Sporting es posava per davant 1 a 0.
  • 116 Minuto 40 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 40 minuts quan Javier De los Mozos va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Patrik Schwarz-Fricke, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 2.
  • 113 Minuto 53 (Gol por la derecha): Després de 53 minuts de partit, Quique Basoa Rivas igualava per Sporting en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 135 Minuto 55 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Ismael Urzaiz va demostrar la seva experiència quan al minut 55 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 4 - 3. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a Sporting per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Javier Goyenechea, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Sporting va estar a punt de posar-se per davant al minut 41 però Javier Goyenechea va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 202 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): En Iván Vesga de Sporting es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 91, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

FKNamiķi

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): FKN van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 29, quan Jānis Tikums va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 36, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Vladimirs Pindars es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): Amb 47 minuts jugats, Vladimirs Pindars de FKN va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 163 Minuto 66 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 66 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Mārijs Lodītis.
  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de FKN va ser finalitzada des de l'esquerra per Vladimirs Pindars al minut 74. Els visitants es posaven per davant del marcador: 4 - 5.
  • 184 Minuto 90 (Gol de penalti): Passaven 90 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Bjørn Wiig va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Gandolfo Peta va fer una jugada per la banda esquerra, però Toño Fuentes va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jānis Tikums.