Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731093275

Amistoso (Int.) 731093275 Información oficial sobre el partido 731093275 en Hattrick

23.04.2024 19:25:00

FK-Petrzalka Alineación oficial del equipo 'FK-Petrzalka' en el partido 7 - 0 Atleettiset Ankat Alineación oficial del equipo 'Atleettiset Ankat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
FK-Petrzalka Alineación oficial del equipo 'FK-Petrzalka' en el partido 9 - 0 Atleettiset Ankat Alineación oficial del equipo 'Atleettiset Ankat' en el partido
Tiene mala suerte 9.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK-Petrzalka

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Eliseu Silveira Borges va donar a FK-Petrzalka un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de FK-Petrzalka a 2 - 0. Chag Finkelstein va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Safari bin Hj Kifli de FK-Petrzalka va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): FK-Petrzalka va augmentar la diferència quan Maurice Vincken no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Guifi Paraluman va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57, FK-Petrzalka va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Eliseu Silveira Borges, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Safari bin Hj Kifli es va introduir dins la defensa central al minut 78, i va aconseguir el 7 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Safari bin Hj Kifli gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lauri Rinne va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El jugador local Safari bin Hj Kifli per poc que no incrementa el marcador al minut 62. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Lauri Rinne va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de FK-Petrzalka la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pascal Langendoen de FK-Petrzalka va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): Al minut 72, Maurice Vincken de FK-Petrzalka va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Atleettiset Ankat

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 14 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 14 en Juhana Behm ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Costante Sgaragli el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 237 Minuto 16 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Édgard Varin va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Víctor Padilla va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 206 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 39, tothom va saber perquè en Juhana Behm era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 215 Minuto 61 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Édgard Varin va rebre molts aplaudiments. Al minut 61 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Santeri Komu de Atleettiset es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Víctor Padilla de Atleettiset va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.