Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731093242

Amistoso (Int., RC) 731093242 Información oficial sobre el partido 731093242 en Hattrick

24.04.2024 13:00:00

GeneralGalaxy Alineación oficial del equipo 'GeneralGalaxy' en el partido 0 - 1 FC Crimson Kings Alineación oficial del equipo 'FC Crimson Kings' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GeneralGalaxy Alineación oficial del equipo 'GeneralGalaxy' en el partido 2 - 0 FC Crimson Kings Alineación oficial del equipo 'FC Crimson Kings' en el partido
Tiene mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GeneralGalaxy

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de GeneralGalaxy, l'equip va recuperar la pilota al minut 26 i va contraatacar. En Heimrich Batsch va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): GeneralGalaxy van sortir al contraatac amb encert al minut 29, però Cesare Spezia no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

FC Crimson Kings

Goles Goles

  • 105 Minuto 103 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 103, Wilibrord Boomkamp va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Rody de Wever, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Crimson va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 68, quan Tamin Johanns va quedar-se sol davant el porter Paul Vanslembrouck, però aquest va poder aturar el xut.
  • 284 Minuto 109 (Ocasión de penalti): Rody de Wever de Crimson va fallar un penal al minut 109, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 281 Minuto 113 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Emre Mehfer. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.