Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731093230

Amistoso (Int.) 731093230 Información oficial sobre el partido 731093230 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Perros Mordedores Alineación oficial del equipo 'Perros Mordedores' en el partido 1 - 7 FCL Rotterdam Alineación oficial del equipo 'FCL Rotterdam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Perros Mordedores Alineación oficial del equipo 'Perros Mordedores' en el partido 1 - 6 FCL Rotterdam Alineación oficial del equipo 'FCL Rotterdam' en el partido
Tiene un resultado normal 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Perros Mordedores

Goles Goles

  • 102 Minuto 58 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 58 de partit i el marcador es posà 1 - 5 quan en Bence Riczu, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Mordedores a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Oran Katz hauria d'haver estat gol al minut 30 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

FCL Rotterdam

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 13, quan Ingo Zoet va posar els visitants Rotterdam per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Nik Stadelman va augmentar l'avantatge de Rotterdam a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 40 de partit va donar a Rotterdam l'avantatge per 0 - 3. Eduardo Žeželj en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 47, Rotterdam va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Nik Stadelman.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Ingo Zoet de Rotterdam va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 48. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 116 Minuto 81 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Eduardo Žeželj va acabar en una passada genial cap al jugador de Rotterdam Mitchel Zoomer, que va marcar el 1 - 6.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Nik Stadelman va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 82, i va fer pujar el 1 - 7 per a Rotterdam.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20 Juan Antonio Sáenz Oliván va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ingo Zoet, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ingo Zoet es va quedar sol davant del porter, al minut 71. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.