Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731093171

Amistoso (Int.) 731093171 Información oficial sobre el partido 731093171 en Hattrick

24.04.2024 10:45:00

Schakale Riehen Alineación oficial del equipo 'Schakale Riehen' en el partido 1 - 2 Barefoot team Alineación oficial del equipo 'Barefoot team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Schakale Riehen Alineación oficial del equipo 'Schakale Riehen' en el partido 1 - 1 Barefoot team Alineación oficial del equipo 'Barefoot team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,4 % 37,3 % 30,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Schakale Riehen

Goles Goles

  • 114 Minuto 59 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 59. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Han Straatjes va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Riehen, l'equip va recuperar la pilota al minut 23 i va contraatacar. En Emil Senseig va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Wiktor Janaszek de Riehen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Barefoot team

Goles Goles

  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Phạm Mộng Long va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 171 Minuto 86 (Gol por el centro): En Adithep Khampun donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 86 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Mark Parham va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Roni Tschümperlin, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del BF que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Phạm Mộng Long, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.