Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731093107

Amistoso (Int., RC) 731093107 Información oficial sobre el partido 731093107 en Hattrick

24.04.2024 20:00:00

Berramo Alineación oficial del equipo 'Berramo' en el partido 3 - 2 Orły Geretza Alineación oficial del equipo 'Orły Geretza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Berramo Alineación oficial del equipo 'Berramo' en el partido 0 - 1 Orły Geretza Alineación oficial del equipo 'Orły Geretza' en el partido
Tiene bastante suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berramo

Goles Goles

  • 102 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Berramo va reduir el marcador al minut 36 a 1 - 2 quan Samnang Khlot va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 138 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Julian Wi estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Adalberto Pinta va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 58.
  • 120 Minuto 81 (Gol de falta): Per-Eric Olzon va donar a Berramo un avantatge de 3 - 2 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 21 minuts, en Bernt-Åke Rothland no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Tor Helland va estar a punt d'avançar els locals al minut 72 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Orły Geretza

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Geretza va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Henryk Kotwica va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 32 minuts, el tirador de faltes del Geretza va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Filon Szczypior, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Paweł Kotwica, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Paweł Kotwica va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Geretza va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Barna Stambuli va desviar el xut final de Jerzy Płusa després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El Geretza creava perill des de la dreta al minut 83, però en Barna Stambuli, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Edmund Tomaś desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Filon Szczypior quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Wojciech Jarnot de Geretza es va guanyar la targeta groga merescudament.