Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731093068

Amistoso (Int.) 731093068 Información oficial sobre el partido 731093068 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

US French Touch Alineación oficial del equipo 'US French Touch' en el partido 3 - 1 Smiddy Bar Bhoys Alineación oficial del equipo 'Smiddy Bar Bhoys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
US French Touch Alineación oficial del equipo 'US French Touch' en el partido 1 - 1 Smiddy Bar Bhoys Alineación oficial del equipo 'Smiddy Bar Bhoys' en el partido
Tiene suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,5 % 32,6 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

US French Touch

Goles Goles

  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 38 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Nasko Yordanov. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): French s'avançava al marcador al minut 41, després d'un rebot que va caçar en Alberto Ramming per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Antonio Bonassoli va incrementar l'avantatge de French amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Titi Ionescu va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Maria Forteza de French es va emportar una amonestació al minut 14 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daniel Tatu de French amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84 de partit, Jesús Maria Forteza de French va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Smiddy Bar Bhoys

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Chiele Brouillard va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Nurul Aleshahnezan bin Ashmawi haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Smiddy al minut 36.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Smiddy va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Henry Blainchill, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Yuli Peshev de Smiddy va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kyle MacEwan es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.