Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731092750

Amistoso (Int.) 731092750 Información oficial sobre el partido 731092750 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Cogollos F.C Alineación oficial del equipo 'Cogollos F.C' en el partido 2 - 4 BVB Blacky 09 Alineación oficial del equipo 'BVB Blacky 09' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cogollos F.C Alineación oficial del equipo 'Cogollos F.C' en el partido 1 - 3 BVB Blacky 09 Alineación oficial del equipo 'BVB Blacky 09' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,6 % 2,1 % 82,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cogollos F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): Miguel Juárez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Cogollos, Jesús Decia, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Cogollos equilibrava la balança al minut 69. En Alexandre Dacón, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 es va veure una gran oportunitat per a Cogollos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jesús Decia, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jon Azpiri de Cogollos es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Oña Soto de Cogollos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

BVB Blacky 09

Goles Goles

  • 137 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Aarne Isomursu la va convertir en gol amb un remat de cap en Markus Kogler tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 26 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.
  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Giuseppe Angelicchio quedar desmarcat i marcar per a Blacky al minut 35. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): Blacky agafava avantatge al minut 83 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Giuseppe Angelicchio amb mestria.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Brin Vukelič de Blacky l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 86 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Arnulf Weinberger va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Marcel Freiberger per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 25, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56 de partit, Brin Vukelič va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giuseppe Angelicchio.