Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731092520

Amistoso (Int.) 731092520 Información oficial sobre el partido 731092520 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Hércules Villena Alineación oficial del equipo 'Hércules Villena' en el partido 3 - 0 Happy Birthday Hattrick Alineación oficial del equipo 'Happy Birthday Hattrick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Hércules Villena Alineación oficial del equipo 'Hércules Villena' en el partido 5 - 0 Happy Birthday Hattrick Alineación oficial del equipo 'Happy Birthday Hattrick' en el partido
Tiene mala suerte 4.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hércules Villena

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Hércules, atacant per l'esquerra al minut 33, va aprofitar el magnífic llançament de Abdelmoussaouir Boucherwane per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Hércules pel centre va donar un gran resultat: el gol de Adi Isuri va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Hércules va aconseguir el 3 - 0 quan Abdelmoussaouir Boucherwane va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Hércules per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Gabriel Barrenechea va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Gabriel Barrenechea va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Hércules se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Paco Soltero gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dani Coman va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Happy Birthday Hattrick

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 67 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Andres Iniesta va deixar a Ljuboje Bracanović assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Octavian Popescu de Birthday va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.