Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731092469

Amistoso (Int., RC) 731092469 Información oficial sobre el partido 731092469 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Arch Enemy F.C. Alineación oficial del equipo 'Arch Enemy F.C.' en el partido 0 - 2 ParraKas Alineación oficial del equipo 'ParraKas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arch Enemy F.C. Alineación oficial del equipo 'Arch Enemy F.C.' en el partido 0 - 3 ParraKas Alineación oficial del equipo 'ParraKas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arch Enemy F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Enemy van sortir al contraatac amb encert al minut 37, però Atanas Slavov no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Frédérick Piveteau de Enemy va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Chociesław Główka es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

ParraKas

Goles Goles

  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 70 minuts, el tirador de faltes del ParraKas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Harm van der Water, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Owen Hamor va augmentar l'avantatge de ParraKas a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 28 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Firas Al Damen va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Ghislain Paret va xutar a fora.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Samuel Mendoza va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Tsampikos Stathakis, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Kjell-Arne Åkerquist quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Tsampikos Stathakis, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Stéphane Chabaud va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Firas Al Damen.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82 de partit, Firas Al Damen de ParraKas va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.