Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731092460

Amistoso (Int.) 731092460 Información oficial sobre el partido 731092460 en Hattrick

24.04.2024 17:15:00

the boys in green Alineación oficial del equipo 'the boys in green' en el partido 2 - 3 Lokomotiv Tsjemo Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Tsjemo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
the boys in green Alineación oficial del equipo 'the boys in green' en el partido 2 - 2 Lokomotiv Tsjemo Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Tsjemo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,5 % 37,4 % 31,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

the boys in green

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): big, atacant per l'esquerra al minut 24, va aprofitar el magnífic llançament de Mattias Risborn per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 103 Minuto 83 (Gol por la derecha): big no perdien la fe, i al minut 83 del partit, Şerban Stoica va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Dicky Goelema va estar a punt d'empatar per a big quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Dinis António Nogueira Carvalho va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El big va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Iulian Păştinaru la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yoon den Ridder de big va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Carrasco de big es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.

Lokomotiv Tsjemo

Goles Goles

  • 162 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 25 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Jeen D'haluin de Lokomotiv marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 56 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Mike Origi va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 180 Minuto 77 (Gol de falta): Mike Origi va incrementar l'avantatge a 1 - 3 per a Lokomotiv gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 15, quan en Jeen D'haluin va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Lokomotiv, l'equip va recuperar la pilota al minut 18 i va contraatacar. En Eftichios Koskinas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 239 Minuto 54 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Amine Nachit va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Miro Medančić per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.