Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731092090

Amistoso (Int.) 731092090 Información oficial sobre el partido 731092090 en Hattrick

24.04.2024 17:15:00

Squadra Ebbasta Alineación oficial del equipo 'Squadra Ebbasta' en el partido 0 - 0 Sesimbra Oman Alineación oficial del equipo 'Sesimbra Oman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Squadra Ebbasta Alineación oficial del equipo 'Squadra Ebbasta' en el partido 2 - 0 Sesimbra Oman Alineación oficial del equipo 'Sesimbra Oman' en el partido
Tiene mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Squadra Ebbasta

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Edoardo Foschi va fer al minut 73 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Hristoslav Petkov, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Carlo Forcellini de Squadra va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Sesimbra Oman

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): El Sesimbra va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 28, però en Kai Axelsen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Sesimbra que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Matthias Höfler, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 35 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Maurits Lennartsson, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Sesimbra van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 82, però el xut de Lionel Meza des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Sesimbra van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 90, però Ronny Wanger va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Maurits Lennartsson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Salah Abdulraheem Al-Qasmy de Sesimbra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.