Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731092085

Amistoso (Int.) 731092085 Información oficial sobre el partido 731092085 en Hattrick

24.04.2024 10:45:00

FC Seetalstars Alineación oficial del equipo 'FC Seetalstars' en el partido 4 - 1 Morti di Ht Alineación oficial del equipo 'Morti di Ht' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Seetalstars Alineación oficial del equipo 'FC Seetalstars' en el partido 4 - 0 Morti di Ht Alineación oficial del equipo 'Morti di Ht' en el partido
Tiene un resultado normal 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Seetalstars

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 36, Cesarino Chinaglia de Seetalstars empatava el partit: 1 - 1.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): En Thorvald Rolfsen entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Seetalstars, un peu providencial d'en Wilibrord van Huijksloot va situar el 2-1 al panell digital.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Seetalstars va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Cesarino Chinaglia progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): Seetalstars va obtenir un penal al minut 77, que va llançar a la perfecció Udo Holliger. 4 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Udo Holliger va estar a punt d'empatar per a Seetalstars quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Pietro Rocco Toselli va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Seetalstars van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Claudir Estiano, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): En Jost Westerhold, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Claudir Estiano de Seetalstars amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Morti di Ht

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 20, Cassio Siciliani va pentinar un córner cap al segon pal que Eemeli Saari va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 92 (Ocasión de contra por la izquierda): Morti van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 92, però el xut de Andrea Aquilano des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Melvin Falkkvist es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.