Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731092030

Amistoso (Int.) 731092030 Información oficial sobre el partido 731092030 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

FC Fontetes Alineación oficial del equipo 'FC Fontetes' en el partido 1 - 6 Lampaansyöjät Alineación oficial del equipo 'Lampaansyöjät' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
FC Fontetes Alineación oficial del equipo 'FC Fontetes' en el partido 0 - 10 Lampaansyöjät Alineación oficial del equipo 'Lampaansyöjät' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Fontetes

Goles Goles

  • 136 Minuto 14 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Vili Tennilä encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Juan Samaniego anotar per a Fontetes el 1 - 0. Millor no veure'n la repetició.

Lampaansyöjät

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Alexander Tzvetanov que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fontetes. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Lassi Näränen la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Lampaansyöjät es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 29.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Salo Rusanen de Lampaansyöjät l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 47 de partit.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Henri Rakkolainen va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al minut 62, un xut de Toni Tuovinen des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Salo Rusanen va augmentar l'avantatge de Lampaansyöjät a 1 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 23 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Joey Eliano va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 216 Minuto 49 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Elia Kivimaa va ser clau en la jugada d'atac de Lampaansyöjät al minut 49, quan ell mateix va fer una passada brutal a Kaaleppi Kamunen, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.