Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731091783

Amistoso (Int.) 731091783 Información oficial sobre el partido 731091783 en Hattrick

24.04.2024 20:45:00

KF Folafótur Alineación oficial del equipo 'KF Folafótur' en el partido 3 - 1 FBC Zalgiris Alineación oficial del equipo 'FBC Zalgiris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KF Folafótur Alineación oficial del equipo 'KF Folafótur' en el partido 3 - 0 FBC Zalgiris Alineación oficial del equipo 'FBC Zalgiris' en el partido
Tiene un resultado normal 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KF Folafótur

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 37, Þórður Bjarkason de KFFF empatava el partit: 1 - 1.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): KFFF va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Elmar Gaßner, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ragnar Guðmundsson que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): En Ólafur Eiríksson de KFFF va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 12 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Aðalsteinn Kristvarðsson va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 41 (Ocasión de falta): Amb 41 minuts disputats, Xherdan Bruehlmann gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Baltazaras Gimbutis va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): KFFF va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Hildimar Vígsteinsson va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Baltazaras Gimbutis.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Passaven 50 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Lino Uía va rematar alt.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Baltazaras Gimbutis al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Hildimar Vígsteinsson va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lino Uía de KFFF la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Þórður Bjarkason de KFFF va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FBC Zalgiris

Goles Goles

  • 143 Minuto 13 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Zalgiris eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 13, Saturninas Kacinkevičius va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 84 (Ocasión de contra de falta): Zalgiris va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Liaugaudas Kratulis va anar a parar a les mans del porter.