Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731091740

Amistoso (Int.) 731091740 Información oficial sobre el partido 731091740 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Stade Gironins FC Alineación oficial del equipo 'Stade Gironins FC' en el partido 0 - 5 Gladiátor Képző SE Alineación oficial del equipo 'Gladiátor Képző SE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Stade Gironins FC Alineación oficial del equipo 'Stade Gironins FC' en el partido 1 - 7 Gladiátor Képző SE Alineación oficial del equipo 'Gladiátor Képző SE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stade Gironins FC

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al 31, Adrian Lucaci hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Ville Prittinen. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josep Lluís Ballester de Gironins amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Gladiátor Képző SE

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Gladiátor va ser finalitzada des de l'esquerra per Grégoire Beck al minut 27. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 184 Minuto 28 (Gol de penalti): Al minut 28 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Cahid Həsənov va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gironins. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Óscar Garví la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Gladiátor es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 32.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Leon Pinder va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 48, i va fer pujar el 0 - 4 per a Gladiátor.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Péter Dankó de Gladiátor va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 51. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): Cahid Həsənov va xutar magistralment una falta al minut 3 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Grégoire Beck va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 57, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Cahid Həsənov va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 225 Minuto 63 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Cahid Həsənov gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Ditmar Kamphuis de Gladiátor va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 73 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.