Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731091686

Amistoso (Int.) 731091686 Información oficial sobre el partido 731091686 en Hattrick

24.04.2024 18:50:00

Cherry Blossoms Alineación oficial del equipo 'Cherry Blossoms' en el partido 7 - 1 San Mateo United Alineación oficial del equipo 'San Mateo United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Cherry Blossoms Alineación oficial del equipo 'Cherry Blossoms' en el partido 8 - 0 San Mateo United Alineación oficial del equipo 'San Mateo United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cherry Blossoms

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Blossoms va ser Quintisha Kubuitsile.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18, Blossoms va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Tshepiso Amos, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Blossoms pel centre va donar un gran resultat: el gol de Quintisha Kubuitsile va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Blossoms va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tshepiso Amos progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gofaone Maotoanong, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 190 Minuto 61 (Gol de falta): Al 61 minuts, El Blossoms va fer el 6-1. En Quintisha Kubuitsile va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 190 Minuto 77 (Gol de falta): En Quintisha Kubuitsile va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 7-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Kelt van Noort va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Gofaone Maotoanong, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 53 quan Igor Novičić de Blossoms gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 61 (Ocasión de falta): Igor Novičić va sorprendre Fernando Polo amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Tshepiso Amos una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Fernando Polo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Igor Novičić va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kaelo Sosome.

San Mateo United

Goles Goles

  • 138 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Daniel Acedo va anar directament als peus de Imran Kamarić que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Sergio Barceló quasi redueix la diferència al marcador al minut 34, però una gran estirada d'en Kgololo Reinhard va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): SMU van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 54, però Ricardo Manso va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricardo Manso de SMU va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, José Manuel Briceño de SMU va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.