Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731090607

Amistoso (Int., RC) 731090607 Información oficial sobre el partido 731090607 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

E.D.Dr._Fleming Alineación oficial del equipo 'E.D.Dr._Fleming' en el partido 3 - 4 Hokuto Pibe de oro Alineación oficial del equipo 'Hokuto Pibe de oro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
E.D.Dr._Fleming Alineación oficial del equipo 'E.D.Dr._Fleming' en el partido 2 - 2 Hokuto Pibe de oro Alineación oficial del equipo 'Hokuto Pibe de oro' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 22,8 % 50,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

E.D.Dr._Fleming

Goles Goles

  • 114 Minuto 27 (Gol de penalti): E.D.Dr._Fleming va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Gilbert Scheller, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): E.D.Dr._Fleming va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Adrián Martín de Armas, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en David Bellerín que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 101 Minuto 61 (Gol por el centro): El E.D.Dr._Fleming no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Mamadou Dayo es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Mamadou Dayo va estar a punt d'empatar per a E.D.Dr._Fleming quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Juan Alberto Legorreta va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristian Plana de E.D.Dr._Fleming va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Hokuto Pibe de oro

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): En Kostas Paciotti entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Hokuto, un peu providencial d'en Basílio Gonçalves Miranda va situar el 0-1 al panell digital.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Hokuto van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Kostas Paciotti va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): Hokuto agafava avantatge al minut 52 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Cesare Contino amb mestria.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Cesare Contino va augmentar l'avantatge de Hokuto a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 32, quan en Cesare Contino va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 41 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Giuseppe Pinna va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.