Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731090431

Amistoso (Int.) 731090431 Información oficial sobre el partido 731090431 en Hattrick

24.04.2024 17:20:00

The Waltons Alineación oficial del equipo 'The Waltons' en el partido 3 - 0 FC Kaarinan Palloseura Alineación oficial del equipo 'FC Kaarinan Palloseura' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
The Waltons Alineación oficial del equipo 'The Waltons' en el partido 6 - 0 FC Kaarinan Palloseura Alineación oficial del equipo 'FC Kaarinan Palloseura' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Waltons

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Waltons s'avançava al marcador al minut 30, després d'un rebot que va caçar en Ger Barel per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Floyd Streppel va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Waltons i marcant el 2 - 0.
  • 130 Minuto 39 (Gol de falta): Sam Hekman va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 39 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Chris Gonzalez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 34, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Scott Duifs es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 205 Minuto 47 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Erich Pothoven va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Floyd Streppel, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Floyd Streppel estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Sam Hekman, als 59 minuts, va fallar per ben poc.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del KaaPS. La jugada d'estratègia del Waltons per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Faouzi Bahrawi va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Abdelwahhab Talal gairebé va marcar per a Waltons des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

FC Kaarinan Palloseura

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de KaaPS va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Nasher Al-Nono, però el porter rival va fer una gran aturada.