Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731090336

Amistoso (Int., RC) 731090336 Información oficial sobre el partido 731090336 en Hattrick

24.04.2024 22:50:00

Coyhaique Alineación oficial del equipo 'Coyhaique' en el partido 6 - 3 Depor USA Alineación oficial del equipo 'Depor USA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Coyhaique Alineación oficial del equipo 'Coyhaique' en el partido 9 - 1 Depor USA Alineación oficial del equipo 'Depor USA' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coyhaique

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Passats 31 minuts, Teobaldo Solache, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Coyhaique es posava per davant!
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Coyhaique s'avançava al marcador al minut 33, després d'un rebot que va caçar en 叶 (Ye) 弘朋 (Hongpeng) per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 111 Minuto 48 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Anselmo Portales va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Coyhaique empatava el partit, 3 a 3, al minut 48.
  • 120 Minuto 50 (Gol de falta): Coyhaique va agafar avantatge al minut 50 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment René Möstl fent així el 4 - 3.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Niaz Tsikoridze va aprofitar per marcar el 5 - 3 a plaer.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Amb 90 minuts jugats, en Teobaldo Solache va augmentar l'avantatge de Coyhaique a 6 - 3 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Nikolas Cabello va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Coyhaique se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Depor USA

Goles Goles

  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Friedhelm Klagenfurt va acabar en una passada genial cap al jugador de Depor Barnabás Álmos, que va marcar el 1 - 1.
  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Zerihun Tewoldebirhane, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 35.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 40, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Carlos Laureano es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 23 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Kornel Millenaar va ridiculitzar a en Eckardt Rutnberg amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, un refús desafortunat de Antonio Munilla, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Konstantin Yushakov no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.