Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731090006

Amistoso (Int.) 731090006 Información oficial sobre el partido 731090006 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

alamedan Alineación oficial del equipo 'alamedan' en el partido 3 - 0 Johans Håriga Apelsiner Alineación oficial del equipo 'Johans Håriga Apelsiner' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
alamedan Alineación oficial del equipo 'alamedan' en el partido 4 - 0 Johans Håriga Apelsiner Alineación oficial del equipo 'Johans Håriga Apelsiner' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alamedan

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): alamedan s'avançava al marcador al minut 25, després d'un rebot que va caçar en Nico Molina per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de alamedan va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Nico Molina progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): alamedan va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Óscar Manjón va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Jonas Dohmeyer arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 13 per blocar una centrada d'en Clint Scott va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de alamedan.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Jonas Dohmeyer una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Marcos Rubens Simonassi va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 290 Minuto 90 (Ocasión de falta): En Jonas Dohmeyer s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kevin Wagnon de alamedan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Johans Håriga Apelsiner

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Apelsiner va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gotthard Kettenburg va sortir per sobre el travesser.