Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731089956

Amistoso (Int.) 731089956 Información oficial sobre el partido 731089956 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

f.c.cgl Alineación oficial del equipo 'f.c.cgl' en el partido 4 - 2 FC Roggiolo Alineación oficial del equipo 'FC Roggiolo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
f.c.cgl Alineación oficial del equipo 'f.c.cgl' en el partido 10 - 0 FC Roggiolo Alineación oficial del equipo 'FC Roggiolo' en el partido
Está más tieso que su rival 9.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f.c.cgl

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a f.c.cgl va ser Lorenzo Anedda.
  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Francesc Camprubí s'emportà una gran ovació del públic local al minut 38, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): f.c.cgl prenia la batuta de l'encontre al minut 49, quan en Joaquín Domingorena va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 80 (Gol de penalti): Jesús Nonell va augmentar la diferència de f.c.cgl a 4 - 2 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 44 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Giovanni Maria Marrocco va enviar un xut des de 40 metres al minut 44, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Juan Jiménez Varas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 234 Minuto 77 (Ocasión de penalti): En Jesús Nonell va llançar un penal al minut 77. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Jiménez Varas de f.c.cgl amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Roggiolo

Goles Goles

  • 139 Minuto 27 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Francisco Ardila va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Josep Vellver per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 1
  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): El jugador de Roggiolo Francisco Ardila va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 31 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Geppino Rolfini ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 270 Minuto 39 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Roggiolo al minut 39, però el xut de Jaime Cañón va topar amb la tanca defensiva.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Francisco Ardila de Roggiolo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 40, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Francisco Ardila quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emanuele Ferreri de Roggiolo es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.