Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731089933

Amistoso (Int.) 731089933 Información oficial sobre el partido 731089933 en Hattrick

24.04.2024 10:45:00

Flying Sparrows Alineación oficial del equipo 'Flying Sparrows' en el partido 3 - 2 LZS Sokół Zalesie Śląskie Alineación oficial del equipo 'LZS Sokół Zalesie Śląskie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Flying Sparrows Alineación oficial del equipo 'Flying Sparrows' en el partido 4 - 0 LZS Sokół Zalesie Śląskie Alineación oficial del equipo 'LZS Sokół Zalesie Śląskie' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flying Sparrows

Goles Goles

  • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jamie Souisa va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Sparrows empatava el partit, 1 a 1, al minut 24.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Roni Amato, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Sparrows se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 32.
  • 120 Minuto 82 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 82, indicava inequívocament que en Artur Ricardo Cardoso Alves va saber trobar la xarxa rival. Sparrows desfeia l'equilibri: 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Thomas Halleland va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jamie Souisa de Sparrows va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Luciano Seabra va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sparrows se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alberto Gómez de Terán! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giovanni De Cecco de Sparrows va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Agostino Frecentese de Sparrows va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

LZS Sokół Zalesie Śląskie

Goles Goles

  • 137 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Bobby Charlton va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 2 de joc. Wayne Rooney es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 163 Minuto 53 (Gol por la derecha): El jugador visitant Tomasz Grządzielewski va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 53 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Tomasz Grządzielewski va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 209 Minuto 50 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Franciszek Modrzyński va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Thomas Halleland. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!