Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731089787

Amistoso (Int., RC) 731089787 Información oficial sobre el partido 731089787 en Hattrick

24.04.2024 14:00:00

AC Jonaldice Alineación oficial del equipo 'AC Jonaldice' en el partido 4 - 3 Carbonoro Alineación oficial del equipo 'Carbonoro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AC Jonaldice Alineación oficial del equipo 'AC Jonaldice' en el partido 4 - 0 Carbonoro Alineación oficial del equipo 'Carbonoro' en el partido
Tiene un resultado normal 4.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Jonaldice

Goles Goles

  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 43, el Jonaldice va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Miloš Vavera, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.
  • 112 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Jonaldice equilibrava la balança al minut 51. En Albert Bačovský, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 120 Minuto 59 (Gol de falta): Rostislav Jiroušek va donar a Jonaldice un avantatge de 3 - 2 amb un magnífic llançament de falta.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Jonaldice va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Albert Bačovský des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Jonaldice va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 13 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Miloš Vavera ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Albert Bačovský de Jonaldice va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 33, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després de 39 minuts, René Baron va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 207 Minuto 43 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Jonaldice va ser a punt de marcar al minut 43, quan el seu jugador Miloš Vavera va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Stanislav Kessler va estar a punt de sentenciar el partit al minut 78, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stanislav Kessler de Jonaldice amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miloš Vavera de Jonaldice es va guanyar la targeta groga merescudament.

Carbonoro

Goles Goles

  • 170 Minuto 19 (Gol de falta): Carbonoro va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Melxor Garza.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Arian Prummer va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Carbonoro i marcant el 0 - 2.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Carbonoro van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 4 - 3 mitjançant en Arian Prummer.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Carbonoro va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Brian Rodemich va desviar el xut final de Rómulo Ledezma després d'una sèrie de rebots i molta confusió.