Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731089532

Amistoso (Int., RC) 731089532 Información oficial sobre el partido 731089532 en Hattrick

24.04.2024 22:20:00

T&T Soca Kleinekes Alineación oficial del equipo 'T&T Soca Kleinekes' en el partido 2 - 4 Immaterial Outfit Alineación oficial del equipo 'Immaterial Outfit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
T&T Soca Kleinekes Alineación oficial del equipo 'T&T Soca Kleinekes' en el partido 1 - 6 Immaterial Outfit Alineación oficial del equipo 'Immaterial Outfit' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

T&T Soca Kleinekes

Goles Goles

  • 106 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Kleinekes sempre confia amb les genialitats d'en Biju Raja; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 4.
  • 101 Minuto 69 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Junior Cozier, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 4 per a Kleinekes.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ray Mosely no s'ho podia creure.

Immaterial Outfit

Goles Goles

  • 174 Minuto 13 (Gol de penalti): En Pancrazio Scarano va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 13. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 183 Minuto 21 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 21, Immaterial va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Freddie Furlong.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, Louis Blas va augmentar l'avantatge de Immaterial a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al minut 61, Immaterial va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Aleh Ladonia, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23 Shilang Roy va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Aleh Ladonia, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.