Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731089043

Amistoso (Int., RC) 731089043 Información oficial sobre el partido 731089043 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Pinchos Alineación oficial del equipo 'Pinchos' en el partido 4 - 6 FC WeskerCity Alineación oficial del equipo 'FC WeskerCity' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Pinchos Alineación oficial del equipo 'Pinchos' en el partido 1 - 5 FC WeskerCity Alineación oficial del equipo 'FC WeskerCity' en el partido
Tiene bastante suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinchos

Goles Goles

  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Nuccio Gallitognotta sempre és una garantia. Al minut 30, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Roland Gunnarsson marcar el 1 - 1 per al Pinchos.
  • 110 Minuto 69 (Gol de falta): Al minut 69, Pinchos van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Nuccio Gallitognotta va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 2 - 2.
  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 84, Severino Pirolo de Pinchos empatava el partit: 3 - 3.
  • 114 Minuto 87 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 87. Nuccio Gallitognotta, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 4 - 4 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 7 (Ocasión evento especial rápido + pase): Aleksander Banasiak va marxar per velocitat al minut 7 i va fer una passada de la mort a Niklas Godenthal, però aquest va fallar.
  • 205 Minuto 7 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Pinchos va estar a punt de marcar quan Frands Albertsen va fer una passada impressionant a Niklas Godenthal, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Aleksander Banasiak va estar a punt d'avançar els locals al minut 17 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 215 Minuto 82 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Aleksander Banasiak va rebre molts aplaudiments. Al minut 82 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roland Gunnarsson de Pinchos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC WeskerCity

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Passats 27 minuts de partit, WeskerCity es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Stephan Bitzer es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 137 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Levente Bélteki va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 32 de joc. Calisto Real es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 174 Minuto 76 (Gol de penalti): WeskerCity va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Birger Stuzmann va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 173 Minuto 86 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 86, quan Joeri Nieuwenweg va posar els visitants WeskerCity per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.
  • 174 Minuto 92 (Gol de penalti): Al minut 92 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 4 - 5. Birger Stuzmann va llençar el penal ras arran de pal.
  • 183 Minuto 100 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 100, WeskerCity va augmentar el seu avantatge a 4 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Calisto Real.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 22 (Ocasión de falta): El WeskerCity va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 22 amb un llançament de falta perillós. En Birger Stuzmann però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Stephan Bitzer que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 280 Minuto 37 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Birger Stuzmann al minut 37.
  • 280 Minuto 105 (Ocasión de falta): Birger Stuzmann va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.