Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731089022

Amistoso (Int., RC) 731089022 Información oficial sobre el partido 731089022 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

F.C. Celta Astur Alineación oficial del equipo 'F.C. Celta Astur' en el partido 2 - 6 SpVgg Kaiser Alineación oficial del equipo 'SpVgg Kaiser' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Celta Astur Alineación oficial del equipo 'F.C. Celta Astur' en el partido 0 - 2 SpVgg Kaiser Alineación oficial del equipo 'SpVgg Kaiser' en el partido
Tiene suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Celta Astur

Goles Goles

  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 21 minuts quan Ion Smău va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Carlos Baliño, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, Manuel Cristantes es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 5, reduint la distància pels locals.

SpVgg Kaiser

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Gunnar Königseck que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Kaiser.
  • 170 Minuto 25 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Bronson Bryant al minut 25 va permetre a Kaiser prendre avantatge per 1 - 2.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Bronson Bryant va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): En Enrico Risaliti va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jan Hinnerk Mengler la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 4 al marcador.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Sylvestre Descharmes va augmentar l'avantatge de Kaiser a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 107 Minuto 86 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Jan Hinnerk Mengler va aconseguir per a Kaiser el 2 - 6 al minut 86, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Graziano Zappa de Kaiser va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 20 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Bronson Bryant va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 Acoidan Vidal Ramírez va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Gunnar Königseck, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enrico Risaliti.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Jan Hinnerk Mengler de Kaiser va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.