Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731088880

Amistoso (Int., RC) 731088880 Información oficial sobre el partido 731088880 en Hattrick

24.04.2024 10:50:00

jazzzzzz Alineación oficial del equipo 'jazzzzzz' en el partido 3 - 4 Supercarp2 Alineación oficial del equipo 'Supercarp2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
jazzzzzz Alineación oficial del equipo 'jazzzzzz' en el partido 1 - 1 Supercarp2 Alineación oficial del equipo 'Supercarp2' en el partido
Tiene suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,4 % 4,4 % 19,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jazzzzzz

Goles Goles

  • 112 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, Andoni Senosiaín va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Giampiero Ganci va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de 弘之 (Hiroyuki) 内田 (Uchida) hauria d'haver estat gol al minut 40 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Marc Le Roux va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 53, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Andoni Senosiaín de jazzzzzz va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 54, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 弘之 (Hiroyuki) 内田 (Uchida) de jazzzzzz amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): 弘之 (Hiroyuki) 内田 (Uchida), molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Yan Pohrebniak va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de jazzzzzz i 1 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Stephan Reimann va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Jean-Luc Vuille anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a jazzzzzz.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de jazzzzzz Ivano Benosmane va intentar enganyar Yan Pohrebniak amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Matteo Marcheselli de jazzzzzz anava molt fort i col·locat però Yan Pohrebniak no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.

Supercarp2

Goles Goles

  • 190 Minuto 36 (Gol de falta): En Niccolò Dellacasa va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 6 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Lindoro Ribeiro va marxar de Ivano Benosmane en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Supercarp2 van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 270 Minuto 114 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Supercarp2 al minut 114, però el xut de Ezechiele Righetti va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Al minut 34 en Lindoro Ribeiro va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Yan Pohrebniak de Supercarp2 va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Supercarp2 Ezechiele Righetti no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jean-Luc Vuille es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Romano La Pinta de Supercarp2 va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 3.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Giovanni Maria Arcangeli de Supercarp2 és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 4.