Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731088846

Amistoso (Int., RC) 731088846 Información oficial sobre el partido 731088846 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

Donna Riccia FC Alineación oficial del equipo 'Donna Riccia FC' en el partido 3 - 2 Sparta Spandau Alineación oficial del equipo 'Sparta Spandau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Donna Riccia FC Alineación oficial del equipo 'Donna Riccia FC' en el partido 4 - 1 Sparta Spandau Alineación oficial del equipo 'Sparta Spandau' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Donna Riccia FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Lars-Axel Thykvist, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 111 Minuto 61 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Csaba Göndör va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Riccia empatava el partit, 2 a 2, al minut 61.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Riccia va ser Michi Rigler.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El Riccia va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Stefano Moraglia la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Csaba Göndör va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Aleksa Miljenović va disposar d'una bona oportunitat al minut 41, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Riccia a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Aleksa Miljenović va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Sparta Spandau

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): Spandau agafava avantatge al minut 20 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Gert Schwertl amb mestria.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Klaus Borgehynck va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Spandau van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 28, però el xut de Henner Sass des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Spandau quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Mirosław Murzynowski va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mirosław Murzynowski.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mathias Bachmann de Spandau va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gabriel Kükels de Spandau va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.