Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731088413

Amistoso (Int., RC) 731088413 Información oficial sobre el partido 731088413 en Hattrick

24.04.2024 10:50:00

Grazer Athletiksport Klub Alineación oficial del equipo 'Grazer Athletiksport Klub' en el partido 3 - 1 Begatron FC Alineación oficial del equipo 'Begatron FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Grazer Athletiksport Klub Alineación oficial del equipo 'Grazer Athletiksport Klub' en el partido 4 - 0 Begatron FC Alineación oficial del equipo 'Begatron FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grazer Athletiksport Klub

Goles Goles

  • 113 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58, GAK aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Theo Ravanini va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Eduardo Linggi arribés a peus de Theo Ravanini, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a GAK el 2 - 1.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de GAK pel centre va donar un gran resultat: el gol de Theo Ravanini va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Dalibor Basel va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 5, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Eduardo Linggi va estar a punt de marcar al minut 20 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Matīss Puriņš de GAK va intentar batre la porteria rival al minut 26 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 33 minuts, en Jean Salskov no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Valentino Dessauer va estar a punt d'empatar per a GAK quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jorge Juan Estigarribia va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 es va veure una gran oportunitat per a GAK per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Theo Ravanini, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Dalibor Basel va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Jorge Juan Estigarribia va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mattías Hreiðarsson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Begatron FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Begatron va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 3. Florin Hotcă va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.