Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731088167

Amistoso (Int., RC) 731088167 Información oficial sobre el partido 731088167 en Hattrick

25.04.2024 02:00:00

Atlético Jabronis Alineación oficial del equipo 'Atlético Jabronis' en el partido 4 - 2 Atletico Nacibus Alineación oficial del equipo 'Atletico Nacibus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atlético Jabronis Alineación oficial del equipo 'Atlético Jabronis' en el partido 4 - 0 Atletico Nacibus Alineación oficial del equipo 'Atletico Nacibus' en el partido
Tiene un resultado normal 4.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Jabronis

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Simón Martínez va donar a Jabronis un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): David Horta va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Jabronis, Michael Sullivan, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Juan Carlos Prieto, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Jabronis.
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): Alejandro Durango va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 73 que va ampliar l'avantatge pels locals: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Juan Carlos Prieto va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Jabronis.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Roberto Cancer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Våge Öhen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Simón Martínez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Våge Öhen va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Simón Martínez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Michael Sullivan de Jabronis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Michael Sullivan de Jabronis per doble groga al minut 67.

Atletico Nacibus

Goles Goles

  • 140 Minuto 40 (Gol de contra de falta): El porter de Atletico va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jovino Ernst va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 151 Minuto 69 (Gol por el centro): Un mica després, Vince Molnár de Atletico va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Jovino Ernst va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Bonifácio Boas, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 209 Minuto 41 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Vince Molnár van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Rudolf Schalks a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Ander Goitisolo de Atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.