Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731087992

Amistoso (Int.) 731087992 Información oficial sobre el partido 731087992 en Hattrick

24.04.2024 22:05:00

DAMASK HOLDINGS Alineación oficial del equipo 'DAMASK HOLDINGS' en el partido 0 - 3 Real Mordor Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Mordor Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DAMASK HOLDINGS Alineación oficial del equipo 'DAMASK HOLDINGS' en el partido 1 - 1 Real Mordor Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Mordor Balompié' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 29,2 % 43,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DAMASK HOLDINGS

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al 51, Staffan Fors hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Josep Maria Xortó. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Torsten Degner de HOLDINGS es va guanyar la targeta groga merescudament.

Real Mordor Balompié

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ninawillka Villaseñor que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Balompié.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Sixto Lucas va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 49, i va fer pujar el 0 - 2 per a Balompié.
  • 180 Minuto 61 (Gol de falta): Paco Jarabo va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a Balompié gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Balompié quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Vito Salerno va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roger Mullor de Balompié la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sandalio Poeta de Balompié va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.