Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731087379

Amistoso (Int.) 731087379 Información oficial sobre el partido 731087379 en Hattrick

24.04.2024 13:30:00

Fc scheetaway Alineación oficial del equipo 'Fc scheetaway' en el partido 0 - 2 FC Black Tigers Alineación oficial del equipo 'FC Black Tigers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fc scheetaway Alineación oficial del equipo 'Fc scheetaway' en el partido 0 - 1 FC Black Tigers Alineación oficial del equipo 'FC Black Tigers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc scheetaway

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 20 (Ocasión evento especial): Oliver Stabel va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 20, però no s'esperava que en Roland Kihr, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Jaime Gutiérrez de Celis va estar a punt de marcar al minut 68 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 77 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Aldin Građo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Costel Laeş va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

FC Black Tigers

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Zach Kramer que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Tigers.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Zach Kramer de Tigers l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 84 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 26 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Josip Borntrager va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.