Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731087291

Amistoso (Int.) 731087291 Información oficial sobre el partido 731087291 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Pescaeros FC Alineación oficial del equipo 'Pescaeros FC' en el partido 2 - 4 Austrian Wing-Academy Alineación oficial del equipo 'Austrian Wing-Academy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Pescaeros FC Alineación oficial del equipo 'Pescaeros FC' en el partido 1 - 9 Austrian Wing-Academy Alineación oficial del equipo 'Austrian Wing-Academy' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pescaeros FC

Goles Goles

  • 102 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Als 26 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Pescaeros va acabar amb la pilota als peus de Xavi Pepió que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 112 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52 del partit, el jugador Xavi Pepió de Pescaeros va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Leandro Vega Téllez de Pescaeros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Wisis Rondeau de Pescaeros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Austrian Wing-Academy

Goles Goles

  • 106 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Lenny Steinwender sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 11 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Lenny Steinwender va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sebastian Hemetsberger, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Simon Mayer va augmentar l'avantatge de Wing's a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 48 (Ocasión de falta): Fidel Hostalrich va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Lenny Steinwender que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després de 75 minuts, Dominik Steindl va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Fidel Hostalrich va estar atent i va desviar la pilota a córner.