Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731086796

Amistoso (Int.) 731086796 Información oficial sobre el partido 731086796 en Hattrick

24.04.2024 14:45:00

FC Punkrock 74 Alineación oficial del equipo 'FC Punkrock 74' en el partido 5 - 4 Male Kickers Alineación oficial del equipo 'Male Kickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FC Punkrock 74 Alineación oficial del equipo 'FC Punkrock 74' en el partido 3 - 5 Male Kickers Alineación oficial del equipo 'Male Kickers' en el partido
Tiene suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,5 % 8,5 % 69,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Punkrock 74

Goles Goles

  • 110 Minuto 28 (Gol de falta): Una falta al minut 28 va proporcionar un lliure directe al Punkrock. Jean-Claude Réimer va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Punkrock va ser Gil Kiefer.
  • 123 Minuto 55 (Gol por la derecha): Punkrock s'avançava al marcador al minut 55, després d'un rebot que va caçar en Jerzy Igaliński per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 115 Minuto 56 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 56 minuts de joc, Samuel Court, corrent com un esperitat, superà primer Andrey Prosvirkin per velocitat, i després el porter posant el 4 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Nico Bous va incrementar l'avantatge de Punkrock amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8, 霍 (Huo) 恒康 (Hengkang) arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Tobisoa Ratombo de Punkrock va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Male Kickers

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Anees Abou Greisha va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Als 32 minuts de partit, Throo Shaafee de Kickers va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 151 Minuto 71 (Gol por el centro): Kickers van mostrar una bona compenetració quan al minut 71 van reduir diferències a 5 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Ahmed Kaleyfaan va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 152 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Anees Abou Greisha va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Ahmed Kaleyfaan va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Marcus Wilson va marcar al minut 11 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ahmed Kaleyfaan que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jai Saikia.