Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731086789

Amistoso (Int.) 731086789 Información oficial sobre el partido 731086789 en Hattrick

24.04.2024 20:45:00

Aston Villa_ Alineación oficial del equipo 'Aston Villa_' en el partido 2 - 4 Dakar Askan F.C. Alineación oficial del equipo 'Dakar Askan F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Aston Villa_ Alineación oficial del equipo 'Aston Villa_' en el partido 6 - 2 Dakar Askan F.C. Alineación oficial del equipo 'Dakar Askan F.C.' en el partido
Es un cenizo 6.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,6 % 1,0 % 12,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aston Villa_

Goles Goles

  • 190 Minuto 74 (Gol de falta): En Zakarías Þorbjörnsson va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-3.
  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Ævar Gestsson trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 4 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El AstonVilla va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Björn Bjarnhéðinsson la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ketilbjörn Eðvarðsson no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Ævar Gestsson va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 73 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Zakarías Þorbjörnsson va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eiður Snorrason de AstonVilla es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zakarías Þorbjörnsson de AstonVilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Einar Þór Björnólfsson.

Dakar Askan F.C.

Goles Goles

  • 190 Minuto 14 (Gol de falta): El Tibor Dobronya va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Dakar. 0-1.
  • 180 Minuto 38 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 38 pels visitants. En Rassoul Diop va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Massimo Sarcinelli va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al 84 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Dakar augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Bonifác Rimko es rifés el porter i marqués el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Tibor Dobronya. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.