Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731086422

Amistoso (Int.) 731086422 Información oficial sobre el partido 731086422 en Hattrick

24.04.2024 10:45:00

Indys Soccer Alineación oficial del equipo 'Indys Soccer' en el partido 4 - 3 Šisa Unajted Alineación oficial del equipo 'Šisa Unajted' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Indys Soccer Alineación oficial del equipo 'Indys Soccer' en el partido 6 - 2 Šisa Unajted Alineación oficial del equipo 'Šisa Unajted' en el partido
Tiene mala suerte 5.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,7 % 1,2 % 13,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Indys Soccer

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ted da Pozzo de Soccer aconseguir un gol al minut 36 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Joël Gebhart, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Soccer.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Joël Gebhart es va introduir dins la defensa central al minut 70, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Soccer va augmentar la diferència quan Jean-Jacques Teixeira no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Soccer a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Piero Daepp va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 224 Minuto 33 (Ocasión de penalti): Soccer va gaudir d'un penal a favor al minut 33, però el jugador Elias Ludewig va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Robert Žuran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Baptiste Faisant de Soccer la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Baptiste Faisant va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Šisa Unajted

Goles Goles

  • 153 Minuto 74 (Gol por la derecha): Unajted van aconseguir el 3 - 1 que retallava diferències al minut 74 quan Gregor Kos sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 152 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Ivan Senić va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.
  • 151 Minuto 88 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 88 del partit, anotant el 4 - 3, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Sergej Javorič.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Rok Valh va marcar al minut 12 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 237 Minuto 54 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ivan Senić va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Călin Manole va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ivan Senić de Unajted amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.