Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731086388

Amistoso (Int.) 731086388 Información oficial sobre el partido 731086388 en Hattrick

24.04.2024 20:00:00

He-Man BK Alineación oficial del equipo 'He-Man BK' en el partido 0 - 5 Dastardly Penguins Football Club Alineación oficial del equipo 'Dastardly Penguins Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
He-Man BK Alineación oficial del equipo 'He-Man BK' en el partido 1 - 9 Dastardly Penguins Football Club Alineación oficial del equipo 'Dastardly Penguins Football Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

He-Man BK

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Tahiana Tsiravahery i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a He-Man, però el xut de Robert Ångholt va sortir bastant desviat.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del DPFC. La jugada d'estratègia del He-Man per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Aarón Faura va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mikael Enemo.

Dastardly Penguins Football Club

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a DPFC prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Hubert Rericha.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del DPFC van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jani Etelävuori va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Lorenz Kühtreiber, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Jani Etelävuori va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Cristian Kout, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 3 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Cristian Kout gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Linus Wermeille es va quedar sol davant del porter, al minut 72. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.